Betöltés...

Adatvédelmi tájékoztató

 1. Bevezetés
  1. Nagyon fontos számunkra a felhasználók személyes adatainak védelme, és elkötelezettek vagyunk ennek megfelelő biztosítása mellett. Ez az adatvédelmi nyilatkozat tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan kezeljük a felhasználók személyes adatait.
 2. A személyes adatok gyűjtése
  1. A Weboldalon
   1. A felhasználó számítógépével kapcsolatos információkat, beleértve az IP-címét, a földrajzi tartózkodási helyét, a böngészője típusát és verzióját, valamint az operációs rendszerét.
   2. Információkat a Weboldal meglátogatásáról és annak használatáról, ideértve a küldő hivatkozás adatait, a látogatás hosszát, az oldalmegtekintéseket és a weboldalon a navigáció adatait.
  2. A Bot használata során
   1. Általános nyilvános adatokat a szerverről (név, azonosító, tulajdonos, felhasználók, csatornák, és rangok száma, adatai).
   2. A rendszerek használata során specifikus adatokat (csatorna azonosító, testreszabott szövegek, beállított rangok és korlátok, pontszámok).
 3. A személyes adatok felhasználása
  1. A szolgáltatások testreszabása a felhasználók számára.
  2. A weboldalunkon található szolgáltatások elérhetővé tétele a felhasználók számára.
  3. Harmadik felek számára statisztikai információk szolgáltatása a felhasználóról (azonban ezek alapján a felhasználó nem beazonosítható).
  4. A szolgáltatások biztonságának megőrzése és a csalások megelőzése.
  5. Használati statisztika gyűjtése a szolgáltatásokról.
 4. A személyes adatok közzététele
  1. Olyan mértékben, amennyire a törvény ezt megköveteli.
  2. A folyamatban lévő vagy jövőbeni bírósági eljárásokkal kapcsolatban.
  3. A törvényes jogaink megállapítása, gyakorlása vagy védelme érdekében (többek között: a csalások megelőzése céljából történő információszolgáltatás mások számára).
  4. Bármely olyan személy számára, akinek az esetében észszerűen feltételezhetjük, hogy bírósághoz vagy más illetékes hatósághoz fordulhat a személyes információ közzététele érdekében, amennyiben észszerű véleményünk szerint az ilyen bíróság vagy hatóság valószínűleg elrendelné az említett személyes információ közzétételét.
 5. Nemzetközi adattovábbítás
  1. Az általunk összegyűjtött információkat továbbadhatjuk olyan országoknak, amelyek nem rendelkeznek az Európai Gazdasági Térségben hatályos adatvédelmi törvényekkel egyenértékű törvényekkel.
 6. A személyes adatok megőrzése
  1. Olyan mértékben, amennyire a törvény ezt megköveteli.
  2. Amennyiben a dokumentumok relevánsak lehetnek bármilyen folyamatban lévő vagy jövőbeni bírósági eljárásban.
  3. Törvényes jogaink megállapítása, gyakorlása vagy védelme érdekében (többek között: a csalások megelőzése céljából történő információszolgáltatás mások számára).
 7. A felhasználó személyes adatainak biztonsága
  1. Minden, a szolgáltatások során gyűjtött adatot biztonságos (jelszóval és tűzfallal védett) szervereinken tároljuk.
  2. A felhasználó tudomásul veszi, hogy az információ továbbítása az interneten keresztül alapvetően bizonytalan jellegű, és nem garantálhatjuk az interneten keresztül továbbított adatok biztonságát.
 8. Módosítások
  1. Fenntartjuk a jogot, hogy jelen adatvédelmi tájékoztatót a felhasználó tájékoztatása nélkül egyoldalúan módosítsuk.
 9. A felhasználó jogai
  1. A felhasználó adatainak kikérése
   A felhasználó felszólíthat minket arra, hogy bocsássunk rendelkezésére minden - a felhasználóra vonatkozó - információt, amely nálunk elérhető, az ilyen információk szolgáltatása a felhasználó személyazonosságának igazolása után történik.
  2. A felhasználó adatainak törlése
   A felhasználó több módon is törölheti adatait a rendszerből:
   1. A rendszerek szerveren történő kikapcsolásával azok beállításai általában törlődnek.
   2. A felhasználó a support szerverünkön hibajegyben kérheti adatainak törlését.
 10. Harmadik felek weboldalai
  1. Weboldalunk hivatkozásokat és részleteket tartalmaz harmadik felek weboldalait illetően. Nem áll módunkban a harmadik felek adatvédelmi irányelveit és gyakorlatait ellenőrizni, valamint azokért nem vagyunk felelősek.
 11. A bot jogosultságai
  1. A bot egységesen rendszergazda jogot kér a szerveren amely nem kötelező, külön-külön is megadható minden szükséges jogosultság.
  2. A bot képes lehet meghívót készíteni a szerverekre, amennyiben ehhez joga van.
  3. A bot - működéséből adódóan - képes lehet látni minden üzenetet azokban a csatornákban, amikhez hozzáférése van, pontosan úgy, mint egy hétköznapi felhasználó.